Iranilaiset helmet
Manteli on manteli- (Prunus dulcis) puun siemen, joka alun perin kasvaa Iranissa, mutta nykyään sitä viljellään monilla muilla alueilla.
Mantelien viljely
Mantelien teollinen korjuu tapahtuu ravistamalla mantelipuita koneella, kunnes kivihedelmät putoavat maahan. Tämän jälkeen kivihedelmät kerätään, puhdistetaan ja jatkokäsitellään.
Mantelia syödään usein raakana tai paahdettuna, mutta se on myös ainesosa erilaisissa ruoissa. Mantelit ovat saatavilla monissa muodoissa, kuten kokonaisina manteleina, mantelirouheena ja mantelijauheena.
Terveelliset ominaisuudet
Mantelit ovat ravinteikkaita ja sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja, magnesiumia, proteiinia ja E-vitamiinia, sekä kuitua ja fytokemikaaleja.
Wholesale Cashew Nuts For Sale – W180, W240, W320. We export and supply different types of nuts in Europe, including Cashew, Almond, Pine, and Peanut in 10kg carton boxes. Our cashew nuts are sourced from the best farms, ensuring high quality and freshness. With a moisture content of 10% max and a defect rate of 10% max, our cashew nuts are perfect for processing and consumption. Whether you're looking for raw or processed nuts, we have the right product for you.
Mantelijauho luonnollinen itämisen vähentäminen hieno / Luomu mantelijauho luonnollinen hieno
Tuotetta voidaan nauttia raakana ja käsiteltynä muiden elintarvikkeiden kanssa tai ilman.
Mantelijauho luonnollinen itämisen vähentäminen / Luomu mantelijauho luonnollinen
Mantelijauho valmistetaan hyvin kuivatuista manteliytimistä (Prunus dulcis) hienojakoisella jauhamisella. Tuotetta voidaan nauttia raakana ja käsiteltynä muiden elintarvikkeiden kanssa tai ilman.
Ulkonäkö: Erittäin hienoksi jauhettua jauhoa, pieniä väripoikkeamia voi esiintyä
Väri: Vaaleanbeigeistä tummanruskeaan
Ominaisuudet:
* Korkea E-vitamiinipitoisuus
* Saatavilla olevat laatuvaihtoehdot: puhdistettu, puristettu, paahdettu
Tuotanto:
Kylmäpuristamalla saatu manteliöljy puhdistetaan tai jätetään luonnolliseksi. Kuivat mantelit puristetaan, kun ne on puhdistettu epäpuhtauksista ja kuorista. Öljyä annetaan seistä useita päiviä puristamisen jälkeen, jotta limaiset aineet voivat laskeutua. Nämä erotetaan sitten suodattamalla. Puristusjätteet, joita myydään mantelijauheena, sisältävät vielä jopa 10 % rasvaöljyä. Yhdestä tonnista kuorittuja manteleita saadaan noin 400 litraa manteliöljyä.
Käyttökohteet
Elintarvikkeet:
* Laadukas salaattiöljy
* Manteliarominsa ansiosta se soveltuu makeisten valmistukseen
Lääketeollisuus:
* Käytetään voiteiden ainesosana
* Liuotin- ja dispersioaine öljyisille injektioille
Kosmetiikka:
* Perusöljy kaikille ihotyypeille
* Ravitseva iho
* Ärsytyksen lievittäjä
CAS-numero: 8007-69-0
Säilyvyys: vähintään 12 kuukautta viileissä olosuhteissa ja avaamattomassa astiassa
INCI-nimi: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Jodiluku: 95-105
Linolihappo: 20.0-30.0 %
Happoluku: max 1
Pakkaus: 27 kg kanisteri / 190 kg tynnyrit / 900 kg IBC
Öljyhappo: 60.0-70.0 %
Tämä luomu maapähkinäjauho erottuu korkeasta laadustaan ja herkullisesta, makean pähkinäisestä maustaan. Maapähkinä on kasvi, jota viljellään sekä Välimeren alueella että osissa Afrikkaa. Kyseinen maapähkinä, joka kuuluu kyproslajikkeisiin, tunnetaan myös nimellä tiikeripähkinä tai chufapähkinä, ja se on saanut nimensä juurimukuloistaan, joiden maku muistuttaa manteleita. Leivonnassa pähkinäinen vivahde tuo aromikkaita sävyjä, joten pähkinöitä voi korvata maapähkinäjauholla kakuissa ja leivonnaisissa. Makean makunsa ansiosta maapähkinäjauho sopii myös erinomaisesti makeiden ruokien, välipalojen ja jälkiruokien valmistamiseen. Maidossa liuotettuna maapähkinäjauho toimii maidon korvikkeena vegaanisessa ruokavaliossa.
Luomutuotteet: DE-ÖKO-006
Alkuperä: Ei-EU-maatalous
Pakkaus: 12,5 kg säkit
alkuperäinen sisilialainen mantelileivonnainen, jossa on pehmeä marsipaaniydin. Gluteeniton, laktoositon ja jopa maidoton, ja yksinkertaisesti makea houkutus eri makuvaihtoehdoissa:
Leivonnainen todellisille herkkusuille. Ei vain keksi, vaan pikemminkin pieni pala kakkua ja balsamia sielulle. Rakenteeltaan ihanan mehevä ja yksinkertaisesti herkullinen, gluteeniton mantelileivonnainen valmistetaan vain korkealaatuisista, käsittelemättömistä sisilialaisista manteleista.
gluteeniton: maidoton
Iranilaiset helmet
Manteli on manteli- (Prunus dulcis) puun siemen, joka alun perin kasvaa Iranissa, mutta nykyään sitä viljellään monilla muilla alueilla.
Mantelien viljely
Mantelien teollinen sadonkorjuu tapahtuu ravistamalla mantelipuita koneella, kunnes kivet putoavat maahan. Tämän jälkeen kivet kerätään, puhdistetaan ja käsitellään edelleen. Mantelia syödään usein raakana tai paahdettuna, mutta se on myös osa monia ruokia. Mantelit ovat saatavilla monissa muodoissa, kuten kokonaisina manteleina, mantelirouheena ja mantelijauheena.
Mantelien terveelliset ominaisuudet
Mantelit ovat rikkaita ravintoaineista, kuten kertatyydyttymättömistä rasvoista, magnesiumista, proteiineista ja E-vitamiinista, sekä kuitu- ja fytokemikaaleista.
Mantelijauheemme valmistetaan valikoiduista, blanshatuista manteleista. Mantelijauhe on luonnostaan vegaanista ja erinomainen vaihtoehto vehnäjauholle. Sen upea tuoksu ja täyteläinen maku tekevät mantelijauheesta loistavan valinnan ruoanlaittoon, leivontaan ja makeiden herkkujen valmistamiseen. Se antaa ruoillesi miellyttävän aromin ja tuo makua mysliin, smoothiehin, kulhoihin tai pirtelöihin. Sisältämien kuitujen ansiosta mantelijauhe pystyy sitomaan runsaasti nestettä ja on erinomainen sitoja kastikkeille, keitoille ja jälkiruoille.
Leivonnassa noin 20 - 25 % viljajauhoista voidaan korvata mantelijauheella. Koska mantelijauhe on luonnostaan hieman makeaa, voit myös tarvittaessa vähentää reseptissä mainittua sokerin määrää.
Alkuperä: USA
Käsittelymaa: Saksa
Pakkaus: 11,34 kg laatikko / 40 laatikkoa per lava
Tämä luomuhasselpähkinäjauho on valmistettu kuivatusta ja blansoidusta hasselpähkinästä. Se hemmottelee sinua miellyttävällä tuoksulla ja ihastuttavalla aromikkaalla maulla. Ihanteellinen leivontaan, ruoanlaittoon tai mysli-, puuro-, smoothie- ja jälkiruokien viimeistelyyn. Luomuhasselpähkinäjauho sopii erinomaisesti ruoanlaittoon, leivontaan ja jälkiruokien valmistamiseen. Luomuhasselpähkinäjauhon hieno vivahde antaa ruoallesi miellyttävän aromin ja luo myös houkuttelevia vivahteita mysleissä, jälkiruoissa tai smoothieissa. Sen sisältämän kuidun ansiosta luomuhasselpähkinäjauho voi imeä paljon nestettä. Se sitoo kastikkeita erinomaisesti ja viimeistelee monenlaisia reseptejä monipuoliseen ruokavalioon. Leivonnassa noin 20-25 % viljajauhosta voidaan korvata luomuhasselpähkinäjauholla.
Tämä tuote on valvottu luomuruoka DE-ÖKO-006 -standardin mukaan.
alkuperä: USA
käsittelymaa: Saksa
pakkaus: 11,34 kg pahvilaatikko/40 laatikkoa per PAL